Julebord i Martin, Slovakia

I år som i fjor, og som årene før, var vi så heldige og fikk samlet 210 nordmenn til årets julebord i Martin! Julebordet vil nok av mange beskrives som årets ANSA Martin event, og det er et stort høydepunkt for alle i løpet av en travel, travel høst.

Med gjester i de fineste antrekk, en foto-vegg til disposisjon og et flott pyntet lokale kunne vi ønske alle velkomne og starte programmet.

Vi er så heldige og har så mange studenter i Martin som tar utfordringer på strak arm når de blir spurt om å bidra! Uansett om det er i form av damene eller herrenes tale, video-innslag, jobb som konferansierer, om de kan stille med musikalske innslag eller komme på photoshoot og delta i årets gutte-kalender!

For vi kan ikke glemme kalenderen…

En viktig tradisjon i Martin er den beryktede auksjonen vår! Og lotteriet da. En veldedig organisasjon blir satt i fokus så vi sammen kan gi tilbake til noen som trenger det! Sjokolade, julebrus, grandiosa og andre norske godsaker ble auksjonert bort, i tillegg til at vi hadde noen snille studenter som donerte/auksjonere bort “tjenester” som bakekurs, dansetime, kinodate osv.

Høydepunktet av auksjonen er likevel kalenderen – da vi endelig får se bildene av (i år) guttene som poserte som de aldri har posert før, for å lage én kalender til én heldig vinner.

I år klarte vi å samle inn hele 25 526 kroner, som vi glade og stolte gir til ANSA Students Help Students som bygger dagsenter for barn i Romania.

Nok et fantastisk julebord!! Tusen takk til alle som var en del av kvelden, og gjorde dette til et event vi sent vil glemme.

Vi gleder oss allerede til neste år!

_DSC5411.jpg_DSC4422.jpg_DSC4799 2.jpg_DSC4892.jpg_DSC5618.jpg_DSC4594 2.jpg

Sjekk ut facebook pagen vår (ANSA Martin) om du ønsker å se resten av bildene fra kvelden!