Om ANSA

ANSA (The Association of Norwegian Students Abroad) ble grunnlagt i 1956 og består i dag av et kontor i Oslo og et nettverk på over 9 500 medlemmer og 500 tillitsvalgte fordelt på over 1 200 studiesteder i mer enn 90 land.

ANSAs formål er å ivareta de norske utenlandsstudentenes faglige, økonomiske, sosiale og kulturelle interesser, samt å skape forståelse for den ressurs utenlandsstudentene representerer i kraft av sin internasjonale erfaring og kompetanse. Organisasjonen driftes av Hovedstyret, med Presidenten som styreleder og politisk talsperson.

I tillegg er ANSA samskipnaden for norske studenter i utlandet, som innebærer at vi arbeider med studentvelferd ute i landene. Våre tillitsvalgte verden over steller i stand alt fra quizkvelder til 17 mai feiringer, fagseminarer og karrieredager. Dette gir en anledning til å knytte nettverk og bli kjent med andre nordmenn som også har valgt å studere i utlandet.

Sist, men ikke minst, så driver vi et infosenter. ANSAs infosenter er en nasjonal og offentlig støttet informasjonstjeneste. Infosenteret representerer ingen land eller universiteter og gir deg nøytral veiledning om studiemuligheter i utlandet. Veiledningstjenesten gir hjelp-til-selvhjelp og ANSA søker derfor ikke på dine vegne. Veiledning hos ANSA er gratis.

Du reiser aldri alene!

 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s